top of page

Linnea von Kattendam

PALKITTU
DRAG SHOW TAPAHTUMAASI

Pikkujoulut

Synttärit

Hääjuhlat

Teatterit

''Linnean valloittava persoona ottaa yleisön haltuunsa heti lavalle saapuessaan ja pitää sen taidokkaasti otteessaan koko esityksen ajan. ''

- Ässäkeskuksen pikkujoulut, 2021

Sold out Kabaree (1).png
Kuva: Nelli Kivinen, Nellikuvaa
1.png

Kaupungin Parasta drag viihdettä vuodesta 2009.

Linnea von Kattendam on yksi Suomen palkituimmista drag-tähdistä!

 

Hahmo sai alkunsa vuonna 2009 Joensuussa ja valloitti nopeasti myös pääkaupungit estradit. Linnea toi suomidragiin uusia tuulia elämää suuremmilla tulkinnoillaan ja persoonallisella otteellaan. Linnea on voittanut kaikki suomalaiset drag-kilpailut, joten kyseessä on todellinen ammattilainen!

Linnean show't koostuvat stand upista, vaikuttavista musiikkinumeroista, näköisimitaatioista sekä upeista asuista. Musiikki- ja hahmovalinnat edustavat ikivihreitä klassikoita (mm. Paula Koivuniemi, Katri Helena, Tina Turner, Liza Minnelli, Sia, Esa Pakarinen ja monta muuta!) ja niiden raikkaita moderneja versioita. 

 

Show'mme soveltuvat yksityistilaisuuksiin, kuten häihin ja synttäreille, pikkujouluihin, teatteriravintoloihin ja kulttuuritaloihin ja kaikkiin tilaisuuksiin, joissa kaivataan oivaltavaa huumoria ja hyvää tunnelmaa. Jokaisesta epäilijästä tulee Linnean nähtyään takuulla fani!

2.png
villle3valmis_musta-nettikoko_edited.jpg
Kaupungin Paras Kabaree

Suosittu show, joka koostuu menevästä musiikista, hauskoista hahmoista (Paula, Katri Helena, Tina Turner ja monta muuta!) sekä tilanteessa elävästä livespiikeistä. Tästä ei tunteita ja naurua puutu! Show'ta on esitetty lukuisissa tapahtumissa ja onkin pikkujoulujen ja häiden kestosuosikki.

Hinta: 1650 € (ALV 0 %) 
Info: Mukana äänimies, joka ajaa esityksen äänet. Tekniikasta sovitaan erikseen.
Kesto: noin 40 min 

Hintaan lisätään mahdolliset matka- ja majoituskulut pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Pieniin tilaisuuksiin voimme tuoda oman äänentoisto lisähintaan 50 € + alv 24 %.
CM2018-nellikivinen-nettikoko-143.jpg
This is me

This is me on kokoelma Linnea von Kattendamin ikonisimpia numeroita vuosien varrelta. Lavalla nähdään drag-kilpailujen voittonumeroita, tunteikkaita tulkintoja ja oivaltavia spiikkejä, jotka johdattelevat ohjelmanumeroiden tunnelmiin. Tässä show'ssa keskiössä Linnea von Kattendam.

Hinta: 1350 € (ALV 0 %) (1.8. alkaen 1400 €)
Info: Mukana äänimies, joka ajaa esityksen äänet. Tekniikasta sovitaan erikseen.
Kesto: noin 25 min 


Hintaan lisätään mahdolliset matka- ja majoituskulut pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Esityksemme tarvitsevat äänentoiston (laadukas äänentoisto, mikseri, isommissa tiloissa monitorikautin esiintyjälle, kapulamikrofoni ja mikkiständi). Esiintyjän äänimies tuo mukanaan tietokoneen, jolta musiikit ajetaan.

Laskutamme esitykset viimeistään seuraavana arkipäivänä keikan jälkeen. Esityksen voi peruuttaa kuluitta, jos se tapahtuu yli 14 vuorokautta ennen sovittua keikkapäivää. Alle 14 vuorokauden peruutuksissa laskutamme 50 % esityksen hinnasta. Force majoure -tilanteissa, kuten koronarajoituksista johtuen tilaus voidaan peruuttaa ilman kuluja.

41494321774_00ea16ea8b_o_edited.jpg

Tähtiä koti- ja
ulkomaan lavoilta

Show'ssa vierailee useita koti- ja ulkomaan tähtiä näköisimitaatioina. Ketkä saavat tänään hetkensä parrasvaloissa? Monta hahmoa yhden miehen voimin! Hahmoina mm. Paula Koivuniemi, Katri Helena, Esa Pakarinen, Tina Turner ja Liza Minnelli!

Suuria tulkintoja

ja meneviä klassikoita

Mitä olisi drag show ilman musiikkia? Show'mme musiikkivalinnat koostuvat erityisesti klassikoista ja uudempien hittien kabareehenkisistä sovituksista. Menojalka vipattaa ja kyynel vierähtää!

Oivaltavaa ja vuorovaikutteista
stand uppia

Show'ssamme on numeroiden väleissä myös livepuhetta. Livespiikit mahdollistavat show'n räätälöinnin aina kohdeyleisölleen sopivaksi. Spiikit lämmittävät jäykimmänkin katsojan mukaan tunnelmaan!

bottom of page