top of page

Linnea von Kattendam

PALKITTU
DRAG SHOW TAPAHTUMAASI

Pikkujoulut

Synttärit

Hääjuhlat

Teatterit

''Linnean valloittava persoona ottaa yleisön haltuunsa heti lavalle saapuessaan ja pitää sen taidokkaasti otteessaan koko esityksen ajan. ''

- Ässäkeskuksen pikkujoulut, 2021

Kabaree_2023.png
Kuva: Nelli Kivinen, Nellikuvaa
2.png
1.png

Kaupungin Parasta drag viihdettä vuodesta 2009

Linnea von Kattendam on yksi Suomen palkituimmista dragtähdistä!

 

Hahmo sai alkunsa vuonna 2009 Joensuussa ja valloitti nopeasti myös pääkaupungit estradit. Linnea toi suomidragiin uusia tuulia elämää suuremmilla tulkinnoillaan ja persoonallisella otteellaan. Linnea on voittanut kaikki suomalaiset drag-kilpailut, joten kyseessä on todellinen ammattilainen!

Linnean show't koostuvat stand upista, vaikuttavista musiikkinumeroista, näköisimitaatioista sekä upeista asuista. Musiikki- ja hahmovalinnat edustavat ikivihreitä klassikoita (mm. Paula Koivuniemi, Katri Helena, Tina Turner, Liza Minnelli, Sia, Esa Pakarinen ja monta muuta!) ja niiden raikkaita moderneja versioita. 

 

Show'mme soveltuvat yksityistilaisuuksiin, kuten häihin ja synttäreille, pikkujouluihin, teatteriravintoloihin ja kulttuuritaloihin ja kaikkiin tilaisuuksiin, joissa kaivataan oivaltavaa huumoria ja hyvää tunnelmaa. Jokaisesta epäilijästä tulee Linnean nähtyään takuulla fani!

Kaupungin Paras Kabaree
by Linnea von Kattendam

Suosittu show, joka koostuu menevästä musiikista, hauskoista hahmoista (Paula, Katri Helena, Tina Turner ja monta muuta!) sekä tilanteessa elävästä livespiikeistä. Tästä ei tunteita ja naurua puutu! Show'ta on esitetty lukuisissa tapahtumissa ja onkin pikkujoulujen ja häiden kestosuosikki.

Hinta: 1650 € (ALV 0 %) 

Hintaan lisätään mahdolliset matka- ja majoituskulut pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Kesto: 40-45 min (tai sopimuksen mukaan)

Tekniikka: Esiintyjän mukana tulee äänimies, joka ajaa esityksen äänet koneeltaan. Tilaaja vastaa lähtökohtaisesti tekniikasta ja huolehtii esiintyjälle asianmukaiset pukeutumistilat. Tarvitsemma laadukkaan äänentoiston lisäksi kapulamikronin ständissä spiikkejä varten. Neuvomme näissä asioissa mielellämme. Pieniin tilaisuuksiin (max. 50 hlöä) voimme tuoda oman äänentoiston lisähintaan 60 € + alv 24 %. 

Laskutus ja peruutus: Laskutamme esitykset viimeistään seuraavana arkipäivänä keikan jälkeen. Esityksen voi peruuttaa kuluitta, jos se tapahtuu yli 14 vuorokautta ennen sovittua keikkapäivää. Alle 14 vuorokauden peruutuksissa laskutamme 50 % esityksen hinnasta. Force majoure -tilanteissa, kuten koronarajoituksista johtuen tilaus voidaan peruuttaa ilman kuluja.

41494321774_00ea16ea8b_o_edited.jpg

Tähtiä koti- ja
ulkomaan lavoilta

Show'ssa vierailee useita koti- ja ulkomaan tähtiä näköisimitaatioina. Ketkä saavat tänään hetkensä parrasvaloissa? Monta hahmoa yhden miehen voimin! Hahmoina mm. Paula Koivuniemi, Katri Helena, Esa Pakarinen, Tina Turner ja Liza Minnelli!

Suuria tulkintoja

ja meneviä klassikoita

Mitä olisi drag show ilman musiikkia? Show'mme musiikkivalinnat koostuvat erityisesti klassikoista ja uudempien hittien kabareehenkisistä sovituksista. Menojalka vipattaa ja kyynel vierähtää!

Oivaltavaa ja vuorovaikutteista
stand uppia

Show'ssamme on numeroiden väleissä myös livepuhetta. Livespiikit mahdollistavat show'n räätälöinnin aina kohdeyleisölleen sopivaksi. Spiikit lämmittävät jäykimmänkin katsojan mukaan tunnelmaan!

bottom of page