DSC_0866.JPG

''Nauroin esityksen alusta loppuun saakka. Villen esityksen nähtyään jokaisesta epäilijästä tulee takuulla fani!'' 

-yleisöpalaute-​

Linnea von Kattendam

Yllättävän hauskaa drag show'ta vuodesta 2009.

Linnea von Kattendam syntyi vuonna 2009 erään valokuvaprojektin myötä. Linnea toi suomidragiin uusia tuulia dramaattisilla tulkinnoillaan ja persoonallisella tyylillään. Monet dragia aiemmin vierastaneet ovatkin innostuneet drag show'sta Linnean teatterimaisen ja näyttelijäntyölähtöisen lähestymistavan johdosta.

Alusta asti show'n keskiössä on ollut Linnea itse: kaiken nähnyt karismaattinen diiva, joka puhuu suoraan ja tulkitsee tunteella. Show't käsittelevät meidän jokaisen ennakkoluuloja itseironian kautta lämpimästi ja oivaltavasti. Show't koostuvat stand upista, Linnean vaikuttavista musiikkinumeroista, näköisimitaatioista sekä upeista asuista. 

Linnea on palkittu useilla alan palkinnoilla ja kunniamaininnoilla. Takana on jo yli 10 vuotta keikkoja teattereiden lavoilla ja yksityistilaisuuksissa. Jos kaipaat tapahtumaasi ammattitaidolla toteutettua ja tyylikästä show'ta, on Linnea von Kattendam silloin valintasi. Jokaisesta epäilijästä tulee Linnean nähtyään
takuulla fani!

Pyydä tarjous tai kysy lisää:

puh. +358 50 4661513 
ville@villekekalainen.com

Suosituin show'mme, joka soveltuu yksityistilaisuuksiin ja ravintolaohjelmaksi. 

Kaupungin Paras Kabaree
by Linnea von Kattendam 9:

00 am

Suosituin show'mme jo yli 10 vuoden ajan, jonka sisältö päivittyy jatkuvasti. Show  koostuu vuosien aikana suosituiksi muodostuneista signaturenumeroista, stand upista ja tunnettujen tähtien näköisimitaatioista (mm. Paula Koivuniemi, Tina Turner, Liza Minnelli, Katri Helena, Esa Pakarinen ym.). Show'n musiikkimaailma muodostuu menevistä klassikoista. Nyt menokengät jalkaan, tukka rullalle ja vietä ikimuistoinen ilta Linnean kanssa!

Hinta: 1300e (alv 0%)

Kesto: 30-45 min

Tilaa räätälöity ja uniikki videotervehdys vaikka synttärilahjaksi!

Sirpan videotervehdys

Työkkärin Sirpan videotervehdys on hauska 5-10 minuutin ilotulitus, jossa Sirpa onnittelee tai kertoilee videon saajaan liittyviä tarinoita esimerkiksi runon tai laulun muodossa. Tästä videotervehdyksestä tulee takuulla hyvälle tuulelle!

Hinta: 100 € (alv 0%)

Huumoria ja hyvää tuulta!

Työkkärin Sirpa -show9:30 am

Työkkärin Sirpa on somehitiksi muodostunut hyväntuulinen hahmo, joka toimii mainiosti esimerkiksi koulutuspäivän piristykseksi tai ohjelmanumeroksi yksityisjuhliin. Sirpan show koostuu Sirpan kirjoittamista tilanteeseen räätälöidyistä runoista ja musiikkikappaleista sekä hauskasta vuorovaikutteisesta juttelusta yleisön kanssa. Tämä show on helppo räätälöidä juuri sinun tilaisuutesi tarpeiden mukaiseksi. Tärkeintä on asenne ja sitä Sirpalta löytyy!

Hinta: 650e (sis. alv 0%)

Kesto: 10-20 min

Kahden koomikon menevä lavashow!

Viskiä Sulle -show

Ville Kekäläinen on moninkertaisesti palkittu dragartisti, joka tunnetaan parhaiten Linnea von Kattendam -hahmostaan. Susanna Karvinen on arvostettu tanssija ja synnynnäinen koomikko. Yhdessä tämä kaksikko luo lavalle ainutlaatuisen show’n, jossa nähdään näköisimitaatioita, tanssia ja sketsejä. Tämä kokonaisuus on humalluttavan hyvä ja suositellaan nauttimaan jäiden kanssa, sillä luvassa on kuumaa meininkiä!​ Kekäläinen ja Karvinen voittivat yhteisnumerollaan Helsinki Drag Battle -kilpailun keväällä 2018.

Hinta: 1500 € (alv 0%)

Kesto: 30-45 min

Videoita

Kuvia