Linnea von Kattendam

by drag show artist Ville Kekäläinen

Linnea von Kattendam on yksi Suomen palkituimmista drag-tähdistä!

 

Hahmo sai alkunsa vuonna 2009 Joensuussa ja valloitti nopeasti myös pääkaupungit estradit. Linnea toi suomidragiin uusia tuulia elämää suuremmilla tulkinnoillaan ja persoonallisella otteellaan. Linneasta on voittanut kaikki suomalaiset drag-kilpailut, joten kyseessä on todellinen ammattilainen!

Linnean show't koostuvat stand upista, vaikuttavista musiikkinumeroista, näköisimitaatioista sekä upeista asuista. Musiikki- ja hahmovalinnat edustavat ikivihreitä klassikoita (mm. Paula Koivuniemi, Katri Helena, Tina Turner, Liza Minnelli, Sia, Esa Pakarinen ja monta muuta!) ja niiden raikkaita moderneja versioita. 

 

Show'mme soveltuvat yksityistilaisuuksiin, kuten häihin ja synttäreille, pikkujouluihin, teatteriravintoloihin ja kulttuuritaloihin ja kaikkiin tilaisuuksiin, joissa kaivataan oivaltavaa huumoria ja hyvää tunnelmaa. Jokaisesta epäilijästä tulee Linnean nähtyään takuulla fani!

Firmatilaisuudet

Synttärit

Hääjuhlat

Teatterit

SHOW'T

Kaupungin Paras Kabaree

Suosittu show, joka koostuu menevästä musiikista, hauskoista hahmoista (Paula, Katri Helena, Tina Turner ja monta muuta!) sekä tilanteessa elävästä livespiikeistä. Tästä ei tunteita ja naurua puutu!

Hinta: 1450 € (ALV 0 %)
Info: Mukana äänimies, joka ajaa esityksen äänet. Tekniikasta sovitaan erikseen.
Kesto: noin 40 min 
Viskiä Sulle -dragkomediashow

Kahden koomikon yhteinen drag show, jossa liuta tähtiä ja hauskoja hahmoja! Lollers, työkkärin Sirpa, Paula Koivuniemi, Antti Tuisku... lista on pitkä! Lavalla Ville Kekäläinen ja Susanna Karvinen. 

Hinta: 1550 € (ALV 0 %)
Info: Mukana äänimies, joka ajaa esityksen äänet. Tekniikasta sovitaan erikseen. 
Kesto: 45 min tai 1 h