villek_2019-2000px-3.jpg

VILLE KEKÄLÄINEN

Drag-artisti, tuottaja

''Olen Ville Kekäläinen Productionsin yrittäjä, tuottaja ja esiintyjä - eli siis esiintymisen monitoimimies! Teen esiintymistyötä täydestä sydämestäni, joten toivon sen välittyvän jokaisella keikalla katsomoon saakka!''

Olen kiinnostunut ihmisistä, elämyksistä ja vuorovaikutuksesta. Reilun kolmenkymmenen vuoden ikään olen kerennyt tekemään paljon projekteja kuvataiteen ja esitysten parissa. Intoa on ollut usein enemmän kuin osaamista, mutta tekemisen myötä on syntynyt taitoa. Vaikka veri vetää näyttämölle, on mahtavaa päästä päivätyössäni Konserttikeskuksen tuottajana mahdollistamaan esiintymisiä myös muille esiintyjille!

 

Parhaiten minut tunnetaan drag-hahmostani Linnea von Kattendamista. Työ drag show'n parissa sai alkunsa Joensuussa vuonna 2009. Von Kattendamin tummanpuhuva tyyli, persoona ja dramaattiset tulkinnat olivat tullessaan uutta suomalaisessa drag skenessä, jonka ansiosta esitys palkittiin useilla alan palkinnoilla vuosina 2010-2011. Lukuisten keikkojen ja useiden vuosien jälkeen von Kattendam on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisen drag show'n kärkinimien joukossa.

Arkeni sujuu päivätyön ja keikkailun lisäksi kuntosaliharrastuksen parissa ja italianvinttikoirien kanssa touhuten.

esko.jpg

ESKO PAAVOLA

Äänisuunnittelija ja keikka-assistentti

''Toimin Linnea von Kattendam -drag show'n äänisuunnittelijana, äänimiehenä ja keikka-assistenttina. Autan siis keikoilla kaikessa teknisessä ja rekvisiitan kanssa. Neuvon mielelläni tilaajaa esityksen teknisissä tarpeissa.''


Olen musiikista ja äänitekniikasta kiinnostunut freelancer ääniteknikko Helsingistä. Intohimonani on kulttuuri ja etenkin teatteritaide kaikissa muodossaan.

Haave äänihommista on kulkenut rinnalla jo lapsuudesta asti. Vuonna 2013 haaveeni sai viimein tuulta alleen, kun pääsin tekemään äänisuunnittelua palkitun Linnea von Kattendamin drag show’hun. Loppu onkin historiaa. Äänisuunnittelusta tuli päätoiminen työni vuonna 2020. Toivon voivani jatkaa pitkään sen parissa, kehittää ja haastaa itseäni jatkuvasti! 

Minulla on edellämainittujen työkokemusten lisäksi kokemusta yksittäisistä produktioista mm. Punkkuelämää -shown tiimoilta, lisäksi vierailevien esitysten kautta Teatteri Vantaalla tulee paljon uutta hyödyllistä työkokemusta. Lisäksi sain haasteeksi vuonna 2013 tehdä ystäväni lopputyöhön äänisuunnittelun, toimien samalla myös ääniteknikkona. Lisäksi tällä hetkellä on monta mielenkiintoista projektia työn alla.