top of page
  • Writer's pictureVille Kekäläinen

Pikkujoulutilaukset ovat alkaneet, varaa omasi ajoissa!

Syksyn parhaat pikkujoulupäivät varataan jo kevään ja kesän aikana. Erityistä sesonkiaikaa on marraskuun viikonloput. Palkittu drag show'mme soveltuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!Tarjoamme vuosien kokemuksella erilaisia show-kokonaisuuksia pikkujouluihin, häihin, synttärijuhliin ja muihin tilaisuuksiin, joissa kaivataan hauskaa ja ammattimaista esitystä. Show'mme kestävät näissä tilaisuuksissa pääsääntöisesti 40-45 minuuttia, mutta kestoa voidaan viilata asiakkaan toiveen mukaisesti.


Suosituin pikkujoulushow'mme on Kaupungin Paras Kabaree, joka on laaja läpileikkaus uraani drag-taiteilijana. Lavalla nähdään legendaarisia drag-kilpailujen voittonumeroita, tähti-imitaatioita (Paula Koivuniemi, Katri Helena, Tina Turner ja monta muuta!) sekä tilanteessa elävää stand up -komiikkaa. TUTUSTU SHOW'HUN TARKEMMIN TÄSTÄ.


Show'n mukana tulee aina oma keikka-assistentti, joka auttaa esiintyjää esityksen järjestelyissä ja ajaa esityksen musiikit. Tilaajan vastuulle jää järjestää esitykselle soveltuva esiintymistila, äänentoisto ja pukeutumistilat, joissa valmistautua esitykseen. Toivomme lavalle jonkinlaista näköestettä, jonka takana asuja ja hahmoja voidaan vaihtaa yleisöltä piilossa. Näköeste voi olla sermit, verhot tai esitysalueen läheisyydessä sijaitseva toinen huone.


Älä siis epäile ottaa yhteyttä: me neuvomme ja teemme juuri teidän tilaisuuteen sopivan show'n 13 vuoden keikkakokemuksella! Linnea von Kattendamin nähtyään pahimmistakin epäilijöistä tulee takuulla fani.


''Loistava ohjelmanumero firman pikkujouluissa, joka sisältää hersyvää huumoria ja taidokkaita tähti-imitaatioita. Linnean valloittava persoona ottaa yleisön haltuunsa heti lavalle saapuessaan ja pitää sen taidokkaasti otteessaan koko esityksen ajan. Ohjelmassa tunnelmallista fiilistelyä ja rempseää revittelyä, johon yleisö ei kerta kaikkiaan pysty olla osallistumatta.''

- TILAAJAN PALAUTE ÄSSÄKESKUKSEN PIKKUJOULUISSA TEHDYSTÄ KEIKASTA, 2021Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:

Ville Kekäläinen

puh. 050 4661513

ville@villekekalainen.com

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page