top of page
  • Writer's pictureVille Kekäläinen

Kymmenen vuotta eikä suotta!

Olen tehnyt pian 10 vuotta drag show'ta. Se on pitkä aika nuorelle miehelle. Olen tässä ajassa nähnyt dragin nousun marginaalista valtavirtaan ja hahmostani Linnea von Kattendamista on tullut kiinteä osa suomalaista dragskeneä.


''Kaupungin Paras Kabaree'', totesin vaatimattomasti monta vuotta sitten, kun pohdin nimeä esitykselleni. Tämä nimi on säilynyt, vaikka sisältö on uudistunut lukuisia kertoja. Kymmeneen vuoteen on mahtunut useita alan palkintoja ja vielä runsaampi määrä keikkoja. Teatteriopintojen aikainen opettajani sanoi minun rakentaneen urani hartiavoimin, keikka keikalta. Se pitää kyllä täysin paikkaansa. Mikään ei ole tullut ilmaiseksi.Nyt on aika juhlia. Juhlia sitä, että olen jaksanut tehdä kaikesta huolimatta. Kymmenen vuoden varrelle on mahtunut lähes keikattomia vuosia, keikkoja koulu- ja työpäivien jälkeen, loputtomia kulueriä ja loukkaantumisia. Päällimmäisenä on edelleen se sama innostus tekemiseen, joka tarttuu myös jokaisella keikallani yleisöön. Haluan luoda esityksistäni tilan, jossa jokainen saa irtioton arjesta, ripauksen glamouria ja hyväksytyksi tulemisen tunteen. Jokaisella on oikeus omasta persoonastaan ja olemuksestaan ilman muiden tuottamaa häpeää. Se on dragin vahva viesti. Jokainen voi olla upea, mieletön tyyppi, kokoon, ikään, sukupuoleen tai väriin katsomatta.

''Drag antaa mahdollisuuden olla mitä vain. Ja kaikkea mitä ei ole.''

Kaupungin Paras Kabaree 10 v. -juhlashow

Linnea von Kattendam on yksi maamme eturivin drag-artisteista. Linnea on tuonut suomalaiseen drag show’hun uusia sävyjä, kuten herkkää tulkintaa ja itseironista komiikkaa.

Kaupungin Paras Kabaree 10v -juhlashow kertoo Linnean tarinan suomidragin punkkarista suurten lavojen rakastetuksi diivaksi ja pyytää katsojat mukaan matkalle tunteiden vuoristorataan! Show pitää sisällään merkittäviä numeroita uran varrelta, lukuisia hahmoja, yllätyksiä ja uuden karheita ensiesityksiä!


Hahmon takaa löytyy moninkertaisesti palkittu drag-artisti (mm. Helsinki Drag Battle 2018-voittaja, Miss Drag Queen 2011) ja teatterialan ammattilainen Ville Kekäläinen. Villen esityksistä välittyy into tekemiseen ja ilontäyteinen asenne elämään.

Esitys on tilattavissa teattereiden, teatteriravintoloiden ja kulttuuritalojen ohjelmistoon n. 1h kestävänä tai 2 x 45min kestävänä väliajallisena kokonaisuutena. Show koostuu videosta, drag show-numeroista ja livepuheesta.


 

MEDIA JA HAASTATTELUT

Ylen haastattelu (21.11.2018)

Iltasanomien haastattelu (14.11.2018)

Yritystä Stadiin -lehti (7.11.2018, sivut 6&7)

Tädit tubettaa -kanavan video show'sta (10.11.2018)


LINNEA VON KATTENDAM SOSIAALISESSA MEDIASSA

Youtube @linneavonkattendam

Instagram @villekek ja @linneavonkattendam

Twitter @VilleKekalainen ja @VonKattendam


Lisätiedot, tilaukset ja haastattelupyynnöt

Ville Kekäläinen

+358 50 4661513

ville@villekekalainen.com

21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page